Kalevalainen jäsenkorjaus auttaa tyvestä latvaan -periaatteella

Ihmiskeho on kokonaisuus. Pieni vinksahdus nilkassa tai olkapäässä voi kertautua kipuna muualle kehoon. Pakottava kipu reidessä tai selkäsärky voi johtua alun perin pienestä, jopa huomaamattomasta nyrjähdyksestä aivan toisessa kohtaa kehoa.

Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa ihmiskeho käydään läpi kokonaan, ns. tyvestä latvaan -periaatteella. Jalat ovat ihmisen perusta, jonka päällä olemme käytännössä koko ajan. Hoito alkaa siksi jaloista selkään, hartioihin, käsivarsiin ja aina kallonpohjaan ja päänahkaan edeten. Olennaista on kehon nestekierron avaus ja tasapainotus.

Kun kipu ja kiristys helpottavat kropassa, näkyy se myös mielialassa: kalevalaisen jäsenkorjauksen tavoite on kiputilojen hellittäminen, kehon toimintakyvyn parantaminen ja sitä kautta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen.

Huomio lihaskalvoihin ja kehon kanavien avaamiseen

Lihasta ympäröi lihaskalvo, ja kun lihaskalvo kiristyy, koko lihas on kireä ja kipeä. Pahimmillaan se vetää nikamatkin lintalleen. Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa kehoon haetaan toimivuutta lihaskalvoja ja lihasten kiinnityskohtia rentouttamalla ja nestekiertoa tasapainottamalla. Hoito on hellävaraista, sillä kipupisteiden voimakkaan käsittelyn sijaan otteet kohdistuvat lihasten kiinnityskohtiin sekä kipua ympäröivien lihas- ja hermopinteiden avaamiseen.

Nestevirtaukset, hermotukset ja verenkierto ovat esimerkkejä kehon kanavista, joita kalevalaisella jäsenkorjauksella avataan. Kun kehon kanavat aukeavat, tuntuu se esimerkiksi turvotuksen vähentymisenä ja kevyesti nousevana askeleena.

Kalevalainen jäsenhoito ei ole tarkoitettu vaihtoehdoksi kliiniselle lääketieteelle, vaan tuo parhaan avun perinteisen terveydenhoidon rinnalla – liikunnalliseen elämäntapaan ja terveelliseen ruokavalioon yhdistettynä.

Fytoterapiasta eli luontaishoidoista tehoa jäsenkorjauksen hoitotuloksiin

Yrtti- ja kasvimaailmasta löytyy apu erilaisiin kipuihin ja jumeihin. Kasvilääkinnällä voidaan myös tehokkaasti tukea kalevalaisen jäsenkorjauksen hoitotuloksia muun muassa nivelrikkojen hoidossa.

Hoitopeukalolta saat monentyyppisiä luontaishoitoja, mm.

  • Perinteinen hieronta
  • Aromaterapeuttinen hieronta
  • Ayrvediset hoidot ja hieronnat: Rentouttaa, tehostaa ja energisoi kehon toimintoja
  • Kuumakivihoidot: Syvään rentoutumiseen
  • Imukuppihieronta: Lihasten pehmitys
  • Selluliittihieronta
  • Yrttikylvyt: Yrtit valitaan henkilökohtaisen tarpeen mukaan. Kehon puhdistus poistaa kuona-aineinta, hoitaa tulehduksia ym.
  • Yrttijalkakylpy ja kuorinta: Virkistää kehon ja mielen, poistaa turvotusta ja tehostaa nesteiden virtausta.
  • Yrttihauteet ja -kääreet: Mm. nivelrikon hoito, revähdykset, lihaskrampit, verenkierron tehostaminen yms.
  • Yrttien käyttö sisäisesti

Varaa hoito

Voit varata hoitoajan tekstiviestillä tai puhelimitse numerosta 044-5733 032. Huomaathan, että en hoidon aikana vastaa puhelimeen, joten parhaiten tavoitat minut viestillä. Vastaan heti vapauduttuani. Kiitos!

Haluatko antaa hoidon lahjaksi? Jäsenkorjaus, rentouttava hieronta, kuumakivihoidot, ayerveda-kasvohoidot sekä erilaiset yrttikylvyt ja -hoidot ovat ihana lahja ystävälle, läheiselle tai kokonaisille ystävysporukoille. Lahjakortilla voit aina ilahduttaa ja antaa hyvinvointia rakkaillesi.

Hinnaston löydät täältä.