Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa keho käydään läpi kokonaan  tyvestä – latvaan periaatteella. Jalat ovat kehon perusta, jonka päällä olemme ja liikumme koko elämämme ajan.

Hoito alkaa jaloista selkään, hartioihin ja käsivarsiin ja aina kallonpohjaan ja päänahkaan saakka.

Kun kipu ja kiristys kropassa helpottavat, näkyy se myös mielialassa; kalevalaisen jäsenkorjauksen tavoite on kiputilojen hellittäminen, kehon toimintakyvyn parantaminen ja sitä kautta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen pitkällä aikavälillä.

Pakottava kipu reidessä tai selkäsärky, voi johtua perin pienestä, jopa huomaamattomasta nyrjähdyksestä aivan toisessa kohdassa kehoa.

Huomio lihaskalvoihin ja kehon kanavien avaamiseen! Lihasta ympäröi lihaskalvo ja sen kiristyessä koko lihas on kireä ja kipeä. Pahimmillaan se vetää nikamatkin lintalleen. Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa haetaan toimivuutta lihaskalvoja ja lihasten kiinnityskohtia rentouttamalla.

Hoito on hellävarasita, sillä kipupisteiden voimakkaan käsittelyn sijaan otteet kohdistuvat kipua ympäröivien lihas- ja hermopinteiden avaamiseen.

Nestevirtaukset, hermotukset ja verenkierto ovat esimerkkejä kehon kanavista, joita kalevalaisella jäsenkorjauksella avataan. Tämä tuntuu välittömästi mm. turvotuksen vähentymisenä ja kevyesti nousevana askeleena.

Hoito tuo avun perinteisen terveydenhoidon rinnalla – ja on tarkoitettu kliinisen lääketieteen avuksi.

Lue lisää facebookista: