Jäsenkorjausta ja luontaishoitoja Mäntsälässä vuodesta 2013

Olen tehnyt elämäntyöni viherrakentamisen ja urheilunurmikoiden parissa. Luonto on lähellä sydäntäni edelleen, mutta 35 vuoden jälkeen tuntui, että on aika kääntää elämässä uusi lehti. Olen itse vuosien aikana saanut apua jäsenkorjauksesta selkäkipuihin ja erilaisiin lihaskramppeihin, milloin missäkin päin Suomea.

Uskon ja luotan kalevalaiseen jäsenkorjaukseen todella vahvasti ja siksi valintakin oli helppo. Aloitin kalevalaisen jäsenkorjauksen opiskelun kesällä 2013 Kälviällä, Mestariparantaja Kalle Erkoman opissa. Peruskoulutus kesti kolme vuotta, ja valmistuin keväällä 2016. Tietoja ja taitoja syvennetään seurantajaksoissa vuosittain, ja jäsenkorjaus onkin elinikäinen oppimisprosessi. Motivaatio kasvaa jatkuvasti, kun näen kivusta kyyryyn painuneen ihmisen nousevan hoitopöydältä selkä suoristuneena ja ilme kirkastuneena. Auttaminen tuntuu todella hyvältä ja palkitsevalta.

Luonto lähellä sydäntä

Luonto on aina lähellä, sekä sydämessä että ympärillä. Täydensin jäsenkorjausopintoja Frantsilan luomuyrttitilan fytoterapiaopinnoilla. Valmistuin fytoterapeutiksi eli luontaishoitajaksi syksyllä 2016. Teen yrttihoitoja ja autan asiakasta löytämään kasvipuolelta lisäapua mm. suoliston hyvinvointiin. Moninaiset stressin aiheuttajat ja elämäntilanteet aiheuttavat kehon eri osissa jumeja joita voidaan laukaista yrtti- ja kasvimaailmasta löytyvällä avulla. Erityisen innoissani olen siitä, kuinka monipuolisesti kasveilla voidaan tehostaa paranemista.

Teen myös liukukuppausta kireille hartioille ja lihaksille sekä korvakynttilähoitoja tukkoisille korville. Usein tuleekin koko perhe korvapuhdistukseen, kun yhdet korvat on saatu parantumaan.

Lämpimästi tervetuloa Aurinkokalliolle!

Uunituore fytoterapeutti syksyllä 2016WP_20160514_19_05_55_Pro (2)Koulutus lyhyesti:

  • Kalevalainen jäsenkorjaaja, Kansanlääkintäseura ry, 2016
  • Diplomifytoterapeutti, Frantsilan luomuyrttitila, 2016
  • Lääketieteen perusopinnot, Itä-Suomen Yliopisto, 2016
  • Tein opinnäytetyöni aiheesta ”Kasvilääkintä kalevalaisen jäsenkorjauksen tukena”.